כותב ההודעה: bikemor
נושא: מוגלה בחלב
ההודעה:
המוגלה בעטיני הפרה
כאשר מחברים מכונות לעטיני הפרה 3 פעמים ביום בכדי לשאוב אותם עד תום, המכונות הללו גורמות לכמות עצומה של זיהום בחלק הפנימי וחיצוני של העטין. תוסיפו לכך את הורמון הגדילה שמוודא שייצרו כמויות אדירות של חלב (ישראל אלופת העולם בכמות ייצור החלב ביחס לפרה, תסיקו בעצמכם..), מה שתמיד מוביל לזיהומים נוספים. המכונה לא יודעת מה לא לשאוב, מוגלה ריר וזיהומים נכנסים ישר לתוך החלב שלכם. החלב עובר פיסטור אך פיסטור הינו תהליך סניטציה ולא הסרה, כלומר התהליך רק מחטא מוגלה קיימת. כמובן שהנוגעים בדבר דנים בכך נחרזות בחדרי חדריהם וכדי שלא נבין הם קוראים למוגלה בשם המקצועי- "ספירת תאים סומאטיים". העובדה המחרידה היא שממשלת ארה"ב ומשרד החקלאות האמריקאי מאשרים המצאות מרבית של מוגלה כגודל טפטפת עיניים בכול כוס חלב.
שקר החלב:
אוניברסיטת הרווארד מוקיעה את מוצרי החלב:
הפרות מייצרות חומר שנקרא קוזומורפין שכסם ממכר למעשה דואג שהעגל לא יתרחק מהן, זאת הסיבה שאנשים "מכורים" למוצרי חלב, הם "חייבים" את מנת המורפין היומית.
ביצה היא תוצר לא מופרה של תרנגולת נקבה, ולכן היא למעשה חלק ממחזור הווסת. ביצה = ווסת של תרנגולת.
דבש מגיע מבטן הדבורה והוא תוצר העלאת גירה, ולכן הוא למעשה קיא הדבורה.
התזונה הסטנדרטית של אוכל- בשר היא: דם, בשר, עורקים, שרירים, גידים, הפרשה של פרה, ווסת של תרנגולת, וקיא של דבורה.
המטרה בטבעונות היא לא בריאותינו שלנו, זהו אגואיזם, אלא להיות אלטרואיסטים, לעשות משהו טוב עבור מישהו אחר מבלי לצפות לתמורה.
כשזה מגיע לאכזריות יש אפילו יותר אכזריות בכוס חלב מאשר בבשר.